Fiets mee voor knuffelvriendjes **Noordwest Tour de Friends**

Een knuffelvriendje biedt afleiding en troost bij een ziekenhuisopname van een kind. Op de kinderafdeling in Alkmaar en Den Helder komt het thema zee- en duindieren tot leven met vrolijke muurdecoraties. Samen met een lief knuffelvosje helpt het kinderen zich thuis te voelen in het ziekenhuis. Extra leuk: het vosje mag mee naar huis na de ziekenhuisopname.Kom in actie!
Om voor zoveel mogelijk kinderen een knuffelvriendje mogelijk te maken, organiseert Vrienden van Noordwest op zaterdag 28 september de 3e editie van de spinningmarathon: Noordwest Tour de Friends. Kom ook in actie voor dit mooie doel. Iedereen kan meedoen!

Aanmelden
Aanmelden kan via deze link voor 1 (of meer) van de 4 rondes van 45 minuten. De 1e ronde start om 09.00 uur en de laatste om 12.00 uur. Locatie: Tree11 Health Club in Alkmaar (voorheen Victorie Plaza). De bijdrage is € 15,- voor particulieren en € 100,- voor bedrijven. Je kunt ook heel eenvoudig je eigen sponsorpagina aanmaken. Deel deze met familie en vrienden en vergroot zo je bijdrage.

Donatie
Kun je niet meefietsen, ook een donatie is van harte welkom. Elke bijdrage maakt een belangrijk verschil!