Waar staan we voor

Vrienden van Noordwest zet zich in om extra voorzieningen te realiseren die het verblijf van patiënten en bezoekers in de ziekenhuizen van
Noordwest Ziekenhuisgroep (Alkmaar en Den Helder) net even prettiger maken en bijdragen aan het herstel. Vrienden realiseert deze extra’s, die niet uit het standaard ziekenhuisbudget kunnen worden betaald, met giften van donateurs en sponsoren.

Flyer
Bekijk onze flyer met meer informatie.

Projecten
Met het programma ‘Beweeg je beter!’ zet Noordwest Ziekenhuisgroep in op bewegen voor een sneller herstel. Vrienden van Noordwest ondersteunt dit programma, onder andere met (bed)fietsen met virtuele fietstochten. Uit onderzoek blijkt dat bewegen belangrijk is tijdens de ziekenhuisopname. Het vergroot de spierkracht en conditie. Daarbij zorgt bewegen voor een leuke afleiding. Maar er zijn ook andere wensen > onze wensprojecten.

Steun jij ons ook?
Iedereen die zich samen met Noordwest sterk wil maken voor de beste zorg in de regio kan steunen met een eenmalige of vaste donatie. Ook het organiseren van een (sportieve) actie of het leveren van producten of diensten behoort tot de mogelijkheden. Alle steun is welkom! Coördinator Bianca Wieringa informeert je graag over de verschillende mogelijkheden, via vrienden@nwz.nl of tel: 06 – 1214 2110.