Noordwest Tour de Friends

Kom jij ook in actie voor de kinderen in het ziekenhuis? Fiets dan mee met onze spinningmarathon: Noordwest Tour de Friends.

Datum
Zaterdag 28 september 2024.

Fietsdoel: knuffelvriendje voor zieke kinderen
Een speciaal vriendje biedt afleiding en troost bij een ziekenhuisopname van een kind. Op de kinderafdeling in Alkmaar en Den Helder komt het thema zee- en duindieren tot leven met vrolijke muurdecoraties. Samen met dit lieve knuffelvosje helpt het kinderen zich thuis te voelen in het ziekenhuis. Extra leuk: het vosje mag mee naar huis na de ziekenhuisopname.

Locatie
Tree11 Health Club in Alkmaar (voorheen Victorie Plaza).

Bijdrage per fiets, per ronde
€ 15,- voor particulieren
€ 100,- voor bedrijven
Maak onderaan deze pagina heel eenvoudig je eigen sponsorpagina aan. Deel deze met familie en vrienden en vergroot je bijdrage.

Meedoen
Aanmelden voor Noordwest Tour de Friends kan via het inschrijfformulier onderaan deze pagina voor 1 (of meer) van de 4 rondes van 45 minuten. Zie het inschrijfformulier voor de rondetijden.

Maak kans op leuke prijzen!
Schrijf je in en maak kans op*:

• 2 vrijkaarten voor een Race Experience bij Racesquare Alkmaar. Heb je eerder meegedaan aan Noordwest Tour de Friends? Schrijf je opnieuw in en maak kans op deze unieke beleving!
• een all-in abonnement om 1 maand gratis te sporten bij Tree11 Health Club. Deze prijs wordt uitgereikt aan 3 deelnemers (met de hoogste sponsorbijdrage). Tip: maak onderaan deze pagina heel eenvoudig je eigen sponsorpagina aan en deel deze met familie en vrienden

* De prijswinnaars worden op 28 september bekendgemaakt.

Zorgvriendenweek
Noordwest Tour de Friends maakt onderdeel uit van de Zorgvriendenweek (van maandag 23 tot en met vrijdag 27 september). In deze week laten vriendenstichtingen en onderzoekfondsen van de deelnemende ziekenhuizen, met verschillende (beweeg)activiteiten, zien wat zij betekenen voor de patiëntenzorg. Dit doen ze onder de naam Tour de Friends. Meer informatie over de Zorgvriendenweek.

Donatie
Kun je niet meefietsen, ook een donatie is van harte welkom. Elke bijdrage maakt een belangrijk verschil.

Vragen of meer informatie?
Neem dan contact op met Bianca Wieringa, via vrienden@nwz.nl of telefoon: 06 – 1214 2110. 

Kom jij ook in actie voor de kinderen in het ziekenhuis? Schrijf je dan hieronder in voor dit leuke en sportieve evenement!


  

Verzeker je van deelname en schrijf je in!


    Kom in actie!
    Start eenvoudig je eigen sponsoractie en deel deze met familie, vrienden en collega’s.