Contact

Ook jouw hulp als Vriend is bijzonder welkom, in welke vorm dan ook. Als ondernemer, school of particulier. Maak jij als Vriend ook het verschil?

Ondernemer

Wil je maatschappelijk verantwoord ondernemen en graag iets extra voor onze patiënten doen? Dan komen we graag met je in contact. Naast de mogelijkheid om algemeen sponsor te worden is het ook mogelijk Noordwest als bedrijfsvriend te ondersteunen met diensten of product(en).

Als Vrienden doen we ook graag wat terug. Wij nemen jouw organisatie mee in de communicatie en nodigen je uit voor onze evenementen. Daarnaast ontvang je een digitale nieuwsbrief met nieuws en acties rondom alle Vriendenprojecten. Ook ontmoeten wij je graag tijdens onze jaarlijkse Vriendenbijeenkomst.

Graag kom ik in contact met Vrienden van Noordwest >
Contactformulier bedrijven

Basisschool of onderwijsinstelling

Als school geld inzamelen voor de Vrienden van Noordwest? Dat kan! Bijvoorbeeld door het organiseren van een sporttoernooi, inleveren van lege flessen, een sponsorloop of het maken en verkopen van zelfgemaakte kunstwerken. Wij helpen graag om van jullie actie een succes te maken.
Studenten die, in het kader van hun studie, voor ons een mooie sponsoractie willen organiseren, nodigen we van harte uit om contact met ons op te nemen.

Graag kom ik in contact met Vrienden van Noordwest >
Contactformulier scholen / onderwijsinstellingen

Particulier

Ook als particuliere Vriend is jouw bijdrage onmisbaar. U kunt ons op verschillende manieren steunen, namelijk met een:

  • eenmalige of periodieke schenking

  • legaat. Dit is een bepaling in uw testament waarmee je van tevoren een vastgesteld bedrag nalaat

  • erfstelling. Hiermee leg je een bepaald percentage van de erfenis vast in een notariële akte

Ja, ik word graag Vriend en steun Vrienden van Noordwest >
Doneren

Kennismaken?

Heb je een vraag, een idee, wil jezelf een actie starten of wil je meer informatie over de sponsormogelijkheden? Bianca Wieringa, fondsenwerver, helpt je graag. Bel 06 – 1214 2110 of stuur een mail vrienden@nwz.nl