Steun ons

Ook jouw hulp als Vriend is bijzonder welkom, in welke vorm dan ook. Als ondernemer, serviceclub, school of particulier. Maak jij als Vriend ook het verschil?

Ondernemer

Wil je maatschappelijk verantwoord ondernemen en graag iets extra voor onze patiënten doen? Dan komen we graag met je in contact. Naast de mogelijkheid om algemeen sponsor te worden is het ook mogelijk Noordwest te ondersteunen met diensten of product(en).

Noordwest heeft een eigen Businessclub: Businessclub Noordwest. Deze Businessclub is een platform waar zakelijke Vrienden van Noordwest elkaar ontmoeten. Graag willen we de verbinding met het bedrijfsleven en de zorg versterken. Met elkaar zetten we ons in voor de beste zorg in de regio, voor nu én in de toekomst.

Graag kom ik in contact met Vrienden van Noordwest >
Contactformulier bedrijven

Basisschool of onderwijsinstelling

Als school geld inzamelen voor de Vrienden van Noordwest? Dat kan! Bijvoorbeeld door het organiseren van een sporttoernooi, inleveren van lege flessen, een sponsorloop of het maken en verkopen van zelfgemaakte kunstwerken. Wij helpen graag om van jullie actie een succes te maken.
Studenten die, in het kader van hun studie, voor ons een mooie sponsoractie willen organiseren, nodigen we van harte uit om contact met ons op te nemen.

Graag kom ik in contact met Vrienden van Noordwest >
Contactformulier scholen / onderwijsinstellingen

Particulier

Ook als particuliere Vriend is jouw bijdrage onmisbaar. Steun ons met een eenmalige of periodieke schenking.

Ja, ik word graag Vriend en steun Vrienden van Noordwest >
Doneren

Kennismaken?

Heb je een vraag, een idee, wil jezelf een actie starten of wil je meer informatie over de sponsormogelijkheden? Bianca Wieringa, coördinator Vrienden van Noordwest, helpt je graag. Bel 06 – 1214 2110 of stuur een mail vrienden@nwz.nl

LinkedIn