Embracedoeken en muziekinstallatie

Adriaan en Theo vormden jarenlang de directie van Kodi bv uit Heerhugowaard. Een bedrijf bekend van warmtepompsystemen en bodemenergiesystemen voor verwarming/verkoeling van bedrijven en appartementencomplexen. Toen ze na 44 jaar afscheid namen van hun bedrijf, wilden ze graag een goed doel ondersteunen. Bij hun afscheidsfeest vroegen ze als cadeau een gift voor Vrienden van Noordwest om het verblijf van de patiënten van Noordwest Oncologisch Centrum aangenamer te maken.

We zijn enorm dankbaar dat ze voor ons hebben gekozen. Dankzij hun steun kunnen we nu onder andere zachte embracedoeken aanschaffen en een muziekinstallatie voor de wachtkamers van de borstkliniek en de polikliniek oncologie realiseren. Daarmee gaan mooie wensen in vervulling. Wij bedanken Theo en Adriaan en al hun relaties voor deze geweldige bijdrage!