Het is Zorgvriendenweek

Het is Zorgvriendenweek. Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 september laten vriendenstichtingen en onderzoekfondsen van 15 (!) deelnemende ziekenhuizen zien wat zij betekenen voor de patiëntenzorg, met verschillende (beweeg)activiteiten.

Noordwest Tour de Friends
Ook Vrienden van Noordwest doet mee. Zo organiseren we het sponsorfietsevent Noordwest Tour de Friends. Deelnemers aan dit event fietsen dinsdag 5 september (Alkmaar) en woensdag 6 september (Den Helder) mee voor beweegboxen op de verpleegafdelingen van Noordwest. Dit brengt patiënten van jong tot oud op een leuke manier in beweging en helpt hen bij een sneller herstel.

Fit20
En ook buiten het ziekenhuis komen deelnemers in actie. In de studio in Alkmaar en Heerhugowaard organiseert fit20 in de Zorgvriendenweek een mooie actie. Tijdens de training word je score bijgehouden op sensoren. Haal je gemiddeld 90 punten per machine, dan schenkt fit20 een bijdrage van 4,50 euro aan de beweegboxen op de verpleegafdeling van Noordwest. Lukt het niet, dan sponsort de deelnemer zelf het bedrag.
In samenwerking met fit20 is er een filmpje gemaakt van de actie.

Beweegboxen
Fantastisch dat veel enthousiaste deelnemers deze week in actie komen voor beweegboxen op de verpleegafdelingen van Noordwest.

Wij wensen alle deelnemers heel veel succes en plezier!

Meer informatie over de Zorgvriendenweek.