Zorgvriendenweek | Noordwest Tour de Friends

Wat hebben we een mooie Zorgvriendenweek gehad. Burgemeester Anja Schouten gaf het startschot van de week tijdens het sponsorfietsevent Noordwest Tour de Friends in Alkmaar. Zestig enthousiaste deelnemers fietsten mee en wat was het leuk!

Op onze locatie Den Helder konden deelnemers meedoen aan de Tour op een smoothiebike, mogelijk gemaakt door Team Sportservice Noordkop. Tijdens het fietsen maakten ze een heerlijke smoothie klaar, onder anderen voor de patiënten in het ziekenhuis.

En ook buiten het ziekenhuis kwamen deelnemers in beweging. In de studio’s in Alkmaar en Heerhugowaard organiseerde fit20 een leuke actie.

Naast alle sportiviteit leverden de activiteiten ook een prachtige bijdrage op van € 4.310,- voor beweegboxen in het ziekenhuis. Met de oefenmaterialen uit de box komen patiënten sneller en op een leuke manier in beweging, wat helpt in hun herstel.

Wij bedanken alle deelnemers voor hun enthousiasme en inzet. Dank ook aan alle sponsoren die deze week mogelijk hebben gemaakt.
@huighaverlag @vermaat @az, @multivlaai @thefallonalkmaar @fermento @horizoncollege @vandermeulensboekhandel @proevkantoor @alkmaarculinairplaza en djay Peter voor de muzikale omlijsting!Burgemeester Anja Schouten geeft het startschot van de Tour.