Gratis sponsoren met je online bestelling

WIST JE DAT? Misschien doe je online je boodschappen, koop je (verjaardags)cadeautjes in voor familie en vrienden, laat je een diner aan huis bezorgen of boek je een vakantie of weekendje weg. Wist je dat je daarbij de wensprojecten van de Vrienden van Noordwest kunt steunen, zonder dat het jou iets kost?

Hoe werkt het?
Je bent van plan iets te kopen via een webwinkel
• Ga eerst naar > https://www.vriendenvannoordwest.nl/shop
Tip > Sla deze link direct op als favoriete pagina
• Je komt dan op de pagina van Noordwest Ziekenhuisgroep en ziet direct een overzicht van de aangesloten webwinkels
• Je klikt op de webwinkel waar je iets van plan bent om te kopen
• Je bestelt, zoals je dat normaal ook doet

Bestellen via SponsorKliks
Als je via SponsorKliks bestelt op webwinkels zoals Bol.com, Coolblue, HEMA, Zalando, Expedia en Thuisbezorgd.nl, dan gaat een percentage van het aankoopbedrag naar Vrienden van Noordwest. De webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via de pagina van Noordwest Ziekenhuisgroep op SponsorKliks wordt gedaan. Het kost jou niets extra’s, want je betaalt dezelfde prijs als dat je rechtstreeks bij 1 van deze webwinkels jouw aankopen doet. Dit gebeurt anoniem. Zo ontvangt Vrienden van Noordwest alleen het commissiebedrag zonder te weten door welke aankopen en/of wie deze aankopen heeft gedaan.