Nationale Pannenkoekdag

We kijken terug op een mooie 1e editie van Nationale Pannenkoekdag binnen Noordwest.

Bedankt!
Graag bedanken we iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt. Bedankt: centrale keuken Noordwest, Vermaat, Tefal, Koopmans, alle collega’s en vrijwilligers die geholpen hebben én natuurlijk iedereen die een pannenkoek heeft gekocht!

Hieronder een kleine compilatie van de dag in Alkmaar en Den Helder.************

1e bericht > 7 maart 2023

Noordwest doet mee aan Nationale Pannenkoekdag op vrijdag 17 maart. Die dag kunnen medewerkers van het ziekenhuis pannenkoeken eten voor het goede doel in ons personeelsrestaurant in Alkmaar en Den Helder.

Goede doelen
De gehele opbrengst komt ten goede aan de volgende wensprojecten:
• een projector van beelden en geluid (Qwiek.up) op de spoedeisende hulp in Alkmaar
• een VR-bril op de verpleegafdeling oncologie in Den Helder

Beide systemen helpen bij het verminderen van pijn- en stressklachten tijdens de behandeling van de patiënt.

Patiënten
Natuurlijk vergeten we de patiënten niet. Het keukenteam van Noordwest heeft een heerlijk extraatje voor hen ontwikkeld in de vorm van een pannenkoek. Dit extraatje wordt in lunchtijd aan de patiënten aangeboden.