3 nieuwe beweegsystemen

We zijn ontzettend blij dat we binnenkort 3 nieuwe beweegsystemen in ontvangst mogen nemen op locatie Alkmaar!

Het gaat om een:

• SilverFit Mile (fietssysteem met virtuele fietstochten) voor Beweeg je beter!
• been- en armtrainer voor Beweeg je beter!
• bedfiets met virtuele fietstochten voor de afdeling dialyse

Onze speciale dank gaat uit naar Stichting Bijzondere Fondsen Kooimeer. Geweldig dat we met jullie steun deze wensen mogelijk kunnen maken! Ook bedanken we de Vereniging van Nierpatiënten Hollands Noorden en alle donateurs voor hun bijdrage aan de bedfiets. Met elkaar dragen we bij aan een prettiger verblijf en een sneller herstel. #samenbeter

Bedfiets Den Helder
De inzamelingsactie voor een bedfiets op locatie Den Helder loopt nog. Wil je deze of een andere wens steunen of ken je iemand die hieraan een bijdrage wil leveren? Dan komen we graag in contact via vrienden@nwz.nl of ga direct naar doneren

Op de foto de 3 beweegsystemen die binnenkort in gebruik worden genomen.