Lege flessenactie in Den Helder


UPDATE 20 MEI: de emballageactie heeft een mooi bedrag van € 172,25 opgeleverd. Iedereen bedankt voor het inleveren van de lege flessen!

*******

#komookinactie
Wie doet er met ons mee? In april houdt Albert Heijn Boonstra in Den Helder een emballageactie voor de Vrienden van Noordwest. Jouw hulp heeft een groots effect op onze patiënten. De opbrengst is bestemd voor een projector van beelden en geluid op de afdeling orthopedie en chirurgie en een bedfiets op de afdeling dialyse in Den Helder.

De projector biedt rust en ontspanning en geeft afleiding bij angst of pijn. Met een bedfiets kunnen patiënten virtuele fietstochten maken in binnen- en buitenland. Op deze manier komen ze op een leuke manier in beweging.

Lisanne van de afdeling orthopedie en chirurgie en Viktoria en Bas van de afdeling dialyse hebben de eerste flessen al verzameld. Doe je ook mee? Lever je lege flessen dan net als hen in en doneer je statiegeld in de emballagezuil. Dat kan van 1 tot en met 30 april bij AH Boonstra, Meeuwenstraat 2 in Den Helder. #zogemakkelijkkanhetzijn #allebeetjeshelpen #dankjewel #vriendenvannoordwest