SilverFit Miles in gebruik

Dit zijn ze dan. De SilverFit Miles op de verpleegafdeling oncologie in Alkmaar en Den Helder. Met dit fietssysteem kunnen patiënten virtuele fietstochten maken door binnen- en buitenland

Voor oncologische patiënten is het belangrijk dat zij tijdens hun behandeling en voor of na hun operatie goed bewegen. Het is wetenschappelijk bewezen dat bewegen de kans op complicaties vermindert en dat hiermee ook de ligduur verkort kan worden. De SilverFit Mile biedt de mogelijkheid om te kunnen fietsen waar je maar wilt, met routefilms die de ervaring van buiten fietsen levensecht nabootsen. Zo is bewegen toegankelijk, veilig en leuk.

Vrienden van Noordwest bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan de komst van de twee fietssystemen! Hartelijk dank aan alle donateurs, Stichting Bijzondere Fondsen Kooimeer, Nh1816 Verzekeringen, Den Helder Suns, Halfords Den Helder, Bike Shop Egmond en Fysio & Fitness Alkmaar.

Wij wensen alle patiënten veel plezier en veel fietskilometers!


Locatie Alkmaar


Locatie Den Helder