Businessclub

Businessclub Noordwest is een platform waar zakelijke Vrienden van Noordwest elkaar ontmoeten. Graag willen we de verbinding met het bedrijfsleven en de zorg nog meer versterken. Met elkaar zetten we ons in voor de beste zorg voor nu én in de toekomst.

Samen sterk
Maakt u zich samen met ons sterk voor de beste zorg in uw regio? Wilt u op een mooie wijze invulling geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Meld u dan aan voor Businessclub Noordwest en wordt Vriend van Noordwest.

Exclusief kijkje in de keuken
Met uw lidmaatschap verbindt u zich aan een gerenommeerde en goede ziekenhuisorganisatie. De lidmaatschapsinkomsten worden besteed aan het realiseren van onze wensprojecten die niet vanuit het standaard ziekenhuisbudget kunnen worden betaald, maar wel het verblijf van patiënten aangenamer maken en het herstel bevorderen. Daarnaast worden de lidmaatschapsinkomsten besteed aan het jaarlijks organiseren van exclusieve en interessante bijeenkomsten. Bijvoorbeeld aan een Private Tour met een exclusief kijkje in de keuken en/of een (netwerk)bijeenkomst met interessante sprekers. Ook ontvangt u het Noordwest magazine met onze zorginnovaties en een digitale nieuwsbrief met het laatste nieuws over onze wensprojecten.

Kosten lidmaatschap
De kosten van het lidmaatschap zijn € 1.200,- (excl. BTW) per jaar. Hiervoor kunnen per bijeenkomst twee personen, per bedrijf, deelnemen.

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar vrienden@nwz.nl Vermeld hierin uw (bedrijfs)naam en contactgegevens. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Algemene voorwaarden
Op uw aanmelding zijn de ‘Algemene voorwaarden Businessclub Noordwest’ van toepassing. Lees meer.

Informatie
Wilt u aanvullende informatie over Businessclub Noordwest, neem dan contact op met Bianca Wieringa via vrienden@nwz.nl of telefonisch 06 – 1214 2110.

Wij hopen u als Businessclublid te mogen begroeten!