Lichtjesactie (update 15 december)

We kijken terug op een hele mooie lichtjesmiddag voor de patiënten op de verpleegafdelingen in Alkmaar en Den Helder.

Op Regio Noordkop is een filmpje te zien van de actie in Den Helder. Bekijk deze impressie.

Meedoen kan nog steeds. Lees meer.***

9 december 2022

✨ We zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor onze lichtjesactie. In zowel Alkmaar als Den Helder wordt flink gerepeteerd door veel enthousiaste Noordwesters. Op woensdag 14 december gaan we langs de verpleegafdelingen in Den Helder en Alkmaar om de patiënten een lichtpuntje te geven in deze donkere maand. Dat doen we door kerstliedjes te zingen en een lichtje te geven 🌟

***

29 november 2022

De decembermaand staat voor veel mensen in het teken van samenzijn en gezelligheid. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld voor de patiënten van Noordwest Ziekenhuisgroep die met kerst in het ziekenhuis liggen omdat zij te ziek zijn. Vrienden van Noordwest organiseert daarom een lichtjesactie.

Patiënten op de verpleegafdelingen ontvangen in onze ziekenhuizen in Alkmaar en Den Helder op woensdag 14 december een lichtje. Daarnaast zamelen we geld in voor apparaten die helpen om pijn- en stressklachten tijdens de behandeling te verminderen.

Steek jij patiënten in het ziekenhuis ook een hart onder de riem met kerst? Tot en met woensdag 4 januari kun je symbolisch een lichtje kopen voor € 5,- per lichtje. Met het doneren van een lichtje help jij ons een stapje dichterbij ons doel te komen! Lees meer over de lichtjesactie. Ik doe mee.