Lichtjesactie

De decembermaand staat voor veel mensen in het teken van samenzijn en gezelligheid. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld voor de patiënten van Noordwest Ziekenhuisgroep die met kerst in het ziekenhuis liggen omdat zij te ziek zijn. Vrienden van Noordwest organiseert daarom een lichtjesactie. Draag(t) jij, jouw onderneming of serviceclub de patiënten van Noordwest ook een warm hart toe? Lees dan hieronder meer over deze actie en doe ook mee!

Woensdag 13 december
Met de lichtjesactie wordt er toch een beetje kerstgevoel gecreëerd. Zo ontvangen patiënten die op woensdag 13 december in het ziekenhuis in Alkmaar of Den Helder liggen aan het einde van de middag een lichtje. De lichtjes worden ontstoken en er worden kerstliedjes gezongen om het voor de patiënten sfeervol te maken en hen een kerstgevoel te geven. Een evenement waarin het helemaal draait om de patiënt.

Prettiger verblijf
Om het verblijf van patiënten in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken, heeft de lichtjesactie ook als doel geld in te zamelen voor een prettiger verblijf in het ziekenhuis.

Meedoen
Steek jij patiënten in het ziekenhuis ook een hart onder de riem met onze lichtjesactie? Tot en met woensdag 3 januari kun je symbolisch een lichtje kopen voor € 5,- per lichtje.
-> Direct een lichtje doneren
-> Wil je meer dan 20 lichtjes doneren, dan geven wij jouw mooie gebaar extra aandacht met een naamsvermelding op onze website.

Bedankt voor jullie bijdrage!
* Stichting Doesgoed
* Business Open Sluispolder
* Algemene basisschool Comenius


Het zou natuurlijk geweldig zijn als je ook meedoet met deze actie voor een prettiger verblijf in het ziekenhuis!