Dagbehandeling oncologie

Stichting Verwendag Heerhugowaard heeft een mooie cheque uitgereikt aan de collega’s van de dagbehandeling oncologie in Alkmaar. De stichting heeft zes jaar lang verwendagen gehouden voor regiogenoten met de diagnose kanker.

Op de verwendagen konden mannen en vrouwen met kanker zich laten verwennen met een massage, een schoonheidsbehandeling, een manicure of door een leuke workshop te volgen. Zo waren ze even niet bezig met hun ziekte. De stichting houdt op te bestaan. Het geld dat over is, is gedoneerd aan de dagbehandeling oncologie. ‘Dan vloeit het terug naar de doelgroep’, vertelt secretaris mevrouw Van Steden. Voor het bedrag wordt dan ook een mooie bestemming gezocht. Naast de cheque zijn verpleegkundigen Cindy en Lida ook nog verrast met een leuke attentie voor alle collega’s op hun afdeling.Op de foto van links naar rechts: verpleegkundigen Cindy de Groot en
Lida Beers, secretaris Jos van Steden, voorzitter en initiatiefneemster
Corine Luijendijk van Stichting Verwendag Heerhugowaard