Rally voor oncologie

In 16 dagen 7.500 kilometer rijden op weg naar de Noordkaap. In juni gaan Han en Feike de uitdaging aan en doen ze mee, in een Mercedes W140 uit 1997, aan de Baltic Sea Circle. De mannen verbinden deze avontuurlijke reis aan een goed doel. Zo willen ze graag verschillende wensen mogelijk maken voor Noordwest Oncologisch centrum.

Wensen zoals: een warme inrichting van de woonkamer op de verpleegafdeling chirurgische oncologie en een warmtekast op de verpleegafdeling en dagbehandeling oncologie in Alkmaar. In een warmtekast kunnen dekens opgewarmd worden. De warmtedeken geeft warmte voor 20-30 minuten. Dit verhoogt het comfort van patiënten die hoofdhuidkoeling krijgen én patiënten met een koude rilling aanzienlijk. We zijn hen heel dankbaar dat de opbrengst hieraan besteed zal worden.

Vind jij deze actie ook zo stoer van de mannen en wil je een steentje bijdragen? Ga dan naar > doneren. Iedere bijdrage is welkom!Op de foto van links naar rechts: Han en Feike met hun Mercedes W140 uit 1997 waarmee ze de rally gaan rijden.