Nieuwe bedfiets in Alkmaar

Als patiënten op de afdeling dialyse komen, willen ze graag iets om handen hebben. Zo ook mevrouw Beck. Ze vertelt: ‘Ik kom hier best vaak, zo’n 12 uur per week. Het is dan heel fijn dat ik kan fietsen vanaf bed. Het geeft me wat te doen in de uren dat ik moet dialyseren en het houdt mijn conditie op peil.’

We zijn heel blij dat we de wens van mevrouw Beck en veel andere dialysepatiënten in vervulling kunnen laten gaan met de aanschaf van een nieuwe bedfiets met virtuele fietstochten op locatie Alkmaar. Bewegen tijdens een opname is belangrijk. Het vergroot de spierkracht en conditie. De virtuele fietstochten zorgen voor een leuke afleiding.

Wij wensen mevrouw Beck en alle patiënten heel veel fietsplezier!


Onze dank gaat uit naar Stichting Bijzondere Fondsen Kooimeer, de Vereniging van Nierpatiënten Hollands Noorden en alle donateurs die deze wens mogelijk hebben gemaakt.