Kom op 8 juni naar de open dag van Noordwest!

Ook zo benieuwd hoe het er binnen de muren van Noordwest Ziekenhuisgroep aan toegaat? En wat de afdelingen precies doen? Of hoe de bouw van het nieuwe ziekenhuis in Alkmaar vordert? Kom op 8 juni naar de open dag en neem een kijkje. Voor iedereen, jong en oud, is er wat te zien én te doen!

Vrienden van Noordwest
Ook Vrienden van Noordwest is aanwezig op de open dag. Je vindt ons op locatie Alkmaar met een kraam bij de hoofdingang en op de bouwplaats van het nieuwe ziekenhuis. Doe mee met het Vriendenspel, verzamel letters en bekijk onze projecten, maak je eigen smoothie op een blenderbike of geniet van een heerlijk ijsje en steun hiermee onze projecten.

Praktische informatie
De open dag vindt plaats op 8 juni tussen 11:00 – 15:00 uur. Aanmelden is niet nodig. Er is beperkt parkeergelegenheid aanwezig, dus kom op de fiets of met het openbaar vervoer. De bus stopt voor de deur.