Santa Run

Ongeveer 300 kinderen en volwassenen deden dit jaar mee aan de Santa Run op zondag 11 december in Heerhugowaard. De Santa Run is vooral een gezellig feest voor zowel deelnemers als bezoekers, waarbij de opbrengst wordt geschonken aan een goed doel. Dit jaar was het hoofddoel een voorlichtingsfilm voor kinderen van kankerpati├źnten. In de film wordt in hun taal uitgelegd wat ze kunnen verwachten van het kinderspreekuur. Tijdens dit spreekuur krijgen kinderen uitleg over wat er met hun ouder aan de hand is, waar ze mee te maken kunnen krijgen en hoe ze er mee om kunnen gaan.

Chirurg Hermien Schreurs mocht een mooie cheque in ontvangst nemen. Wij bedanken alle deelnemers, bezoekers, sponsoren en vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt. In het bijzonder NH1816 Verzekeringen en Rotaryclub Dijk en Waard.