Muziek op kinderafdeling Den Helder

De Lions Clubs uit Den Helder, Texel, Wieringen en Anna Paulowna organiseren dit jaar een kerstwijnactie om geld in te zamelen voor regionale goede doelen. Eén van deze doelen is (meer) muziek op de kinderafdeling in Den Helder via Stichting Muziekids. De formule van de wijnactie is: goede wijn voor een aantrekkelijke prijs. Omdat de Lions de inkoop, verkoop, administratie, financiën en distributie zelf doen, zijn de kosten nihil en blijft er een mooi bedrag over voor het goede doel.

Muziekids
Stichting Muziekids biedt (zieke) kinderen in ziekenhuizen en andere zorginstellingen muziekbeleving, plezier en afleiding zodat zij hun ziekte, pijn, verdriet en gemis van thuis vergeten en weer even kind kunnen zijn in plaats van patiënt.

Webwinkel en meer info
Wil je meedoen aan de actie? Ga dan naar > www.lionsdenhelder.nl voor de webwinkel. Op deze site vind je ook meer informatie over de Lions en het goede doel.