Winnaar ChipSoft Charity Challenge

Yessss, we hebben gewonnen! Vrienden van Noordwest is een van de winnaars van de ChipSoft Charity Challenge. Een prijs van ChipSoft voor een goed doel.

Joost Wilson, relatiemanager bij ChipSoft, kwam de prijs vanmiddag overhandigen. Sandrine Aker, Esther Koopman en Suze Beemster, van de afdeling neonatologie, ontvingen een Baby Bender Bumper en soft clothes. Dit is een buigbaar hulpmiddel om pasgeborenen in een couveuse comfort te bieden door middel van begrenzing en ondersteuning.

Voor Marlou Staal, fysiotherapeut en projectleider Beweeg je beter!, waren er onderbeenschalen voor een bedfiets. Hiermee kunnen de benen van de patiënt gefixeerd worden tijdens het fietsen.

‘Tijdens de jaarlijkse ChipSoft Charity Challenge kunnen onze relaties via social media aangeven welk goed doel of initiatief een donatie verdient. Dat levert ieder jaar weer veel inzendingen, retweets en reacties op. We zijn verheugd dat we ook op deze manier kunnen bijdragen aan betere zorg’, aldus Joost Wilson.

Op de foto van links naar rechts: Sandrine Aker – Bakker (unithoofd neonatologie), Joost Wilson (ChipSoft), Esther Koopman (medisch pedagogisch zorgverlener) en Suze Beemster (neonatologie verpleegkundige en keyuser HIX).

Op de foto van links naar rechts: Joost Wilson en Marlou Staal – Herrema.