JCI Alkmaar bakt taart actie

De Junior Kamer (JCI Alkmaar) heeft in samenwerking met Echte Bakker Piet Kerssens een taartenactie opgezet en hiermee een prachtig bedrag opgehaald voor de aanschaf van een Arjo Walker.

De Arjowalker is een oefenhulpmiddel dat ondersteuning biedt bij de eerste stappen van patiënten met bijvoorbeeld een (incomplete) dwarslaesie of die ernstig verzwakt zijn na een lange IC opname. Doordat de patiënt kan steunen met de armen op de steuntafel en kan steunen/hangen in de zitspatel, biedt het de beste omstandigheden om zo de eerste stappen te zetten.

Dank aan alle leden van de Junior Kamer en Echte Bakker Piet Kerssens voor jullie enthousiasme, inzet én de supermooie donatie!

Wil jij ook een mooie actie organiseren voor de patiënten van Noordwest Ziekenhuisgroep, met als doel een prettiger verblijf in het ziekenhuis en/of het ondersteunen bij een sneller herstel? Neem dan contact op via vrienden@nwz.nl
Wij denken graag mee om van jouw actie een succes te maken.

Bron foto: Rodi Media