Noordwest aan huis

Deze week verschijnt voor de tweede keer de huis-aan-huiskrant van Noordwest. Een dezer dagen valt hij op de mat bij de inwoners van onze regio.

In deze krant twee onderwerpen waar Vrienden van Noordwest zich voor inzet: Beweeg je beter! en duurzaamheid (VerduurSAMEN).

Natuurlijk is er in de krant aandacht voor COVID-zorg, maar er is voor gekozen daar niet de nadruk op te leggen. Want er gebeurt nog zoveel meer in Noordwest. Daar zijn we trots op, en dat willen we graag delen.

Een greep uit de inhoud van de krant: in deze editie van Noordwest aan huis kun je lezen over de traumafunctie van Noordwest, onze duurzame ambities en de mogelijkheden van behandellocatie Bergermeer. Ook vertellen collega’s wat zij zo leuk vinden aan werken bij Noordwest en gaan we in op het belang van bewegen.

Ben je al benieuwd of heb je een nee nee sticker waardoor je geen huis-aan-huisbladen ontvangt? Lees Noordwest aan huis dan digitaal.