Steun Keppie GRATIS met je online bestelling

De feestdagen zijn in aantocht. Wist je dat je de wensprojecten van de Vrienden van Noordwest kunt steunen met je online bestelling, zonder dat het jou iets extra’s kost? Als je via SponsorKliks bestelt op webwinkels zoals Bol.com, Coolblue, Booking.com, HEMA, Action, Zalando, Albert Heijn, Lidl, Thuisbezorgd.nl en tientallen andere webwinkels, dan gaat een percentage van het aankoopbedrag naar ons wensproject: Keppie, een slaapmuts voor mensen die hun haar (tijdelijk) verloren hebben door bijvoorbeeld chemotherapie.

Bestellen via SponsorKliks
Webwinkels betalen namelijk een commissie voor elke bestelling die via de pagina van Noordwest Ziekenhuisgroep op SponsorKliks wordt gedaan. Het kost jou niets extra’s, want je betaalt dezelfde prijs als dat je rechtstreeks bij 1 van deze webwinkels jouw aankopen doet. Dit gebeurt anoniem. Zo ontvangen Vrienden van Noordwest alleen het commissiebedrag zonder te weten door welke aankopen en/of wie deze aankopen heeft gedaan.

Hoe werkt het?
Je bent van plan iets te kopen via een webwinkel
• Ga eerst naar > https://www.vriendenvannoordwest.nl/shop
Tip > Sla deze link direct op als favoriete pagina
• Je komt dan op de pagina van Noordwest Ziekenhuisgroep en ziet direct een overzicht van tientallen webwinkels
• Je klikt op de webwinkel waar je iets van plan bent om te kopen
• Je bestelt, zoals je dat normaal ook doet

Help ook mee!
Help jij ook mee om zoveel mogelijk Keppies beschikbaar te stellen aan de afdeling oncologie, zonder dat het jou iets extra’s kost? Namens alle patiënten alvast heel hartelijk dank voor je hulp!