Steun actie voor Keppie

Een Keppie is een slaapmuts voor mensen die hun haar (tijdelijk) verloren hebben door bijvoorbeeld chemotherapie. Vooral met de koude maanden in het vooruitzicht, is de Keppie een zachte en comfortabele oplossing om de gevoelige hoofdhuid te beschermen. Een patiënt vertelt: ‘Nu ik kanker heb en mijn haar kwijt ben, merk ik pas dat haar er ook voor is om me warm te houden. Nu ik het kwijt ben, is de Keppie echt heel fijn en slaap ik tenminste weer goed.’

Microfleece
Keppie is gemaakt van een microfleece stof die speciaal gebreid wordt voor survivalsportkleding. De eigenschappen van deze stof zijn: warmte vasthoudend, niet broeierig en superzacht. Om de hoofdhuid niet te irriteren zijn de stukken waar het hoofd het kussen raakt vrij van naden. De naden die er wel zijn, zijn met een zeer dun garen op een andere manier gestikt waardoor deze plat zijn.

Steun Keppie
Graag willen we deze mooie oplossing beschikbaar stellen aan onze oncologische patiënten (Alkmaar en Den Helder). Steun onze actie en help mee om dit te realiseren. Iedere hulp is welkom > doneren of stuur een mail naar vrienden@nwz.nl