28.000 kilometers gefietst!

De SilverFit Tour de Mile zit erop. We hebben, samen met alle andere deelnemende ziekenhuizen en woonzorgcentra, zoveel mogelijk kilometers afgelegd tijdens de Tour de France. En dat zijn er héél veel geworden: maar liefst 28.000!

Marlou Staal, fysiotherapeut en betrokken bij het programma ‘Beweeg je beter!’ is supertrots op het eindresultaat. Ze vertelt: ‘Met Beweeg je beter! zet Noordwest in op het zoveel mogelijk bewegen. De steun van Vrienden van Noordwest is daarbij onmisbaar als het gaat om de aanschaf van extra’s als fiets- en beweegsystemen. Heel fijn dat er al verschillende fiets- en beweegsystemen met virtuele spellen en fietsroutes in het ziekenhuis zijn gerealiseerd. De beweegsystemen rouleren om zoveel mogelijk patiënten op een leuke, ontspannen en medisch verantwoorde manier te laten bewegen.’

Steun ons ook bij het realiseren van mooie wensen en maak voor veel patiënten een belangrijk verschil! Iedere bijdrage is welkom! > doneren