Kom ook in actie voor een fietslabyrint

Wie helpt ons mee met het realiseren van een fietslabyrint voor patiënten op de afdeling oncologie op locatie Alkmaar en op locatie Den Helder? Kom jij net als verpleegkundigen Laura, Marieke en Susan in actie? 

Het is belangrijk dat oncologische patiënten tijdens hun behandeling en voor of na hun operatie goed bewegen. Het is wetenschappelijk bewezen dat bewegen de kans op complicaties vermindert en dat de ligduur verkort kan worden. Met een fietslabyrint kunnen patiënten virtuele fietstochten maken door steden en natuurgebieden in binnen- en buitenland. En worden ze op een leuke manier gestimuleerd om sneller in beweging te komen. De afdeling oncologie wil dan ook heel graag een fietslabyrint aanschaffen op beide locaties.

Help ook mee en doneer.
Of meld je aan voor het organiseren van een actie als bedrijf, particulier of (sport)school via vrienden@nwz.nl

Namens onze patiënten heel hartelijk dank!

#komookinactie #samenbeter #vriendenvannoordwest