Samen zorgen voor de zorg

Stel je eens voor: je wordt met spoed opgenomen in het ziekenhuis, je bent niet in de gelegenheid geweest om toiletartikelen mee te nemen. Ook kan dit niet door je omgeving worden verzorgd. Hoe fijn is het dat dit dan klaarligt bij je verblijf in Noordwest.

‘Deze wens van de Vrienden van Noordwest sluit heel mooi aan op ons thema “Samen zorgen voor de zorg”. We helpen daarom graag mee om dit voor de patiënten van Noordwest te realiseren’, vertelt winkelmanager Monique van Etos Julianadorp. Vandaag overhandigde zij aan Germa van de spoedeisende hulp in Den Helder pakketten met verschillende verzorgingsproducten. Dank jullie wel Etos Julianadorp voor deze mooie actie!

Op de foto van links naar rechts: winkelmanager Monique van Etos, Germa van de spoedeisende hulp in Den Helder en Bianca van de Vrienden van Noordwest.