GEANNULEERD: Nationale Pannenkoekdag

Dit evenement is geannuleerd vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Zo zorgen we ervoor dat we de verspreiding van het nieuwe coronavirus (COVID-19) in Noordwest Ziekenhuisgroep beperken. Op een later moment wordt bekeken of dit evenement op een andere datum kan plaatsvinden.

Houd je ook zo van pannenkoeken eten? Goed nieuws want Noordwest Ziekenhuisgroep doet mee aan Nationale Pannenkoekdag op vrijdag 20 maart. Die dag kun je van 11.00 tot 14.00 uur pannenkoeken eten voor het goede doel: de Vrienden van Noordwest.

Bij de hoofdingang van locatie Alkmaar en locatie Den Helder staat een kraam waar de pannenkoeken te koop zijn. Ook onze personeelsrestaurants doen mee. Je kunt kiezen uit de smaken appel en naturel. De pannenkoeken zijn te koop voor 2 euro per stuk. Graag tot dan.