Demonstratie SilverFit

Vandaag een mooie demonstratie gehad van de SilverFit 3d. Eén van de wensprojecten van de Vrienden van Noordwest.

Bewegingsoefeningen worden leuker en minder saai wanneer ze in spelvorm worden aangeboden. Met het bewegingssysteem SilverFit 3d is het mogelijk om alleen of in groepsverband in beweging te komen. Het systeem biedt keuze uit balans-, loop- en zitoefeningen maar ook uit oefeningen die beweging en cognitie combineren. Zoals hoofdrekenen en puzzelen. Het niveau van de spellen kan precies op de patiënt worden afgestemd.

De wens van Vrienden van Noordwest is om het systeem op locatie Den Helder en Alkmaar te realiseren. Omdat de SilverFit 3d verrijdbaar is, kan het rouleren binnen verschillende verpleegafdelingen. Hierdoor kunnen nog meer patiënten in beweging komen. Met als resultaat een bewezen positief effect op het herstel.

Kun jij ons helpen met het realiseren van deze wens? Als ondernemer, school of particulier. Met een actie of een donatie? We komen graag met je in contact via vrienden@nwz.nl