Horizon College bakt voor Vrienden van Noordwest

Het ruikt heerlijk in de keuken van de opleiding Brood en Banket van het Horizon College in Heerhugowaard. Eerstejaars studenten van deze topopleiding zijn druk in de weer. Ze bakken kerstkoekjes en -schuimpjes voor de kerstkraam van de Vrienden van Noordwest.

De opbrengst hiervan is bestemd voor de wensprojecten. ‘Met dit project willen we als opleiding graag onze maatschappelijke betrokkenheid tonen’, zegt Corinne Ruijter coördinator en docente Brood en Banket. ‘We dragen dan ook graag op deze manier bij aan het realiseren van mooie wensen voor de patiënten van Noordwest Ziekenhuisgroep’.

Deze heerlijke kerstkoekjes en – schuimpjes en andere leuke spulletjes zijn te koop bij de kerstkramen op onze locaties in Alkmaar en Den Helder:

  • op dinsdag 17 december van 10.00-14.00 uur in Den Helder (hoofdingang)
  • op donderdag 19 december van 10.00-14.00 uur in Alkmaar (hoofdingang)

Bekijk al onze evenementen >>

Wie verras jij met iets lekkers of leuks? Je steunt gelijk het goede doel!